Gelukkig mag ik u weer ontvangen, maar omdat het Coronavirus nog steeds actief is zijn er vanuit de beroepsorganisatie bepaalde spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid.

• Bij het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen waardoor ik weet of behandelen veilig is en ook vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd.

• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen heeft van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt dringend verzocht in dat geval uw afspraak te annuleren en contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen, ongeacht of deze tijdig zijn, u niet in rekening gebracht.

• In de praktijkruimte vindt ons gesprek plaats op ruim 1,5 meter afstand. Een glazen plaat biedt extra bescherming.

• Voor en na de behandeling was ik mijn handen grondig.

• Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurbel, deurklinken, tafelblad en armleuningen van de stoelen schoongemaakt.

• Kom op tijd, maar niet te vroeg. Ik plan mijn afspraken zo, dat cliënten niet hoeven te wachten.

• Kom zoveel mogelijk alleen.

• Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak.

• Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk.

• Indien u het niet verantwoord vindt om te komen, dan is een telefonisch- of video-consult ook mogelijk. Deze consulten worden conform de eisen van de zorgverzekeraar (tijdelijk) gedeclareerd en tellen mee in uw totaal aantal vergoedingen.